Lara Garcia

Nº COL. 23/239

Foto lara

Psicòloga clínica (adults, joves i infants)
Màster en Psicologia General Sanitaria

Sóc llicenciada en Psicologia amb menció clínica a la Universitat de Blanquerna, formada principalment en la corrent cognitivo-conductual. Posteriorment, em vaig especialitzar amb el Máster en Psicologia General Sanitaria a la Universitat Alfonso X.

Al llarg de la meva carrera, he tingut l’oportunitat de treballar en diversos contexts, el que m’ha permès adquirir una àmplia experiència en l’abordatge de diferents trastorns i situacions clíniques. El meu compromís amb la psicologia i la salut mental em va portar a col·laborar amb l’Associació Bipolar de Madrid (ABM), on he pogut conèixer de primera mà la complexitat del trastorn bipolar. Aquesta experiència m´ha permès participar en dinàmiques de grup, tant d’ajuda als afectats com als familiars, facilitant un espai segur per l’expressió emocional.

Al centre NB Psicologia, he tingut el privilegi de realitzar avaluacions psicològiques individuals amb adults i joves des d’un enfoc integrador. He elaborat plans d’intervenció personalitzats així com a intervencions directes amb pacients, incloent trastorns de l’estat d’ànim, ansietat i dol. També he participat activament en sessions clíniques i de supervisió de casos per millorar la meva pràctica clínica.

La meva passió per la psicologia i el meu desig per contribuir al benestar de les persones, em van impulsar a buscar oportunitats diverses d’aprenentatge i pràctica clínica. Estic desitjant progressar en la meva carrera professional, per aconseguir els millors resultats pels nostres pacients, compartir idees i enriquir la intervenció terapèutica. Ara, com a professional de CAPSI, estic emocionada per continuar amb el meu compromís amb la salut mental i proporcionar suport a aquells que ho necessiten.

Idiomes

Català

Anglès

Castellà

Francès