Sheila Arias

Nº col. 15/230  (Col·legi de psicòlegs d’Andorra)

Sheila

Psicòloga clínica (adults, joves i infants)
Especialista en trastorns conductuals i trastorns mentals greus
Especialista en violència de gènere i sexual
EMDR (Nivell I)

Sóc graduada en Psicologia amb menció en Clínica d’Adults per la Universitat de Lleida, formada principalment en el corrent cognitiu-conductual i amb dos màsters especialitzats en salut mental: Màster oficial en Psicologia General Sanitària (UNIR) i Màster en Intervenció Psicològica i Salut Mental (UDIMA).

Al llarg dels anys, he tingut l’oportunitat de treballar en diferents centres que m’han permès adquirir un ampli ventall de coneixements i experiència en diversos àmbits: en la Unitat d’Escolarització Compartida, tenint cura de menors amb trastorns de conducta; a la Fundació Sant Pere Claver de Barcelona, atenent a adults amb trastorns mentals greus; i a l’Associació per a la Reeducació Comunitària (ARC) i Assistència i Gestió Integral (AGI) de Barcelona, realitzant programes terapèutics individuals i grupals a persones amb delictes de violència de gènere, agressions sexuals, violència intrafamiliar i violència general.

A més, he estat realitzant pràctiques durant tres anys en diferents centres: Centre de Salut Mental d’Adults de la Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell; Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Lleida (CSMIJ); Clínica Psiquiàtrica de Bellavista i Centre Penitenciari de Ponent.

A més de formar part de l’equip de CAPSI, també col·laboro com a psicòloga voluntària a Creu Roja duent a terme l’acompanyament terapèutic a gent gran i impartint tallers d’estimulació cognitiva.

Des de ben jove sabia què volia dedicar-me a l’apassionant món de la psicologia i la salut mental. Anys després, puc dir que treballo en una de les professions més boniques que existeixen. Em sento afortunada de poder ajudar a les persones en el seu dia a dia; formar part dels seus processos i col·laborar per millorar la seva qualitat de vida, és per mi una gran satisfacció com a professional.

Idiomes

Català
Castellà

Àrees

Adults
Infants i adolescents
Parella
Empreses
Violencia de gènere i sexual
EMDR (Nivell I)