Alicia Aleix

Nº Col. 10/112 (Col·legi de psicòlegs d’Andorra)

Psicòloga clínica

(adults i infantojuvenil)

Psicòloga de l’esport

Terapeuta EMDR (nivell I i II)

M’he llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb un màster en Psicologia de la Activitat Física i de l’Esport per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). A banda, també m’he diplomat en Ciències Empresarials per la Toulouse Business School a Barcelona (TBS) amb un màster en Direcció de Comunicació i Gestió Publicitària per l’Institut Superior de Màrqueting a Barcelona (ISM).

 

L’any 2009, juntament amb dues companyes, va sorgir l’idea de crear CAPSI. Sempre hem cregut que el tracte proper, una dedicació sincera a les persones i una gran professionalitat eren els valors que volíem transmetre. Es la nostra identitat i treballem dia a dia perquè es mantinguin vius.

 

Actualment, a banda de la consulta privada, on realitzo diagnòstics i tractaments en l’àmbit de la psicologia clínica tant per adults, joves i infants, treballo com a formadora a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya d’Andorra (2011- actualitat). Treballo com a preparadora mental en diverses federacions del país i treballo de forma individualitzada amb els esportistes que m’ho sol·licitin.

 

Des de CAPSI també organitzem i participem regularment en tallers, xerrades i formacions per escoles, federacions, empreses i altres organitzacions.

 

A banda, he col·laborat com a psicòloga de l’Associació d’ajuda mútua per pares que han perdut un fill – Marc G.G. durant 7 anys (2010 – 2017). També he estat membre de la junta del Col·legi de Psicòlegs d’Andorra (2012 – 2014) i membre de la junta i col·laboradora de Special Olympics Andorra (2012 – 2015). He treballat com a professora a La Universitat d’Andorra del Curs sobre Lideratge Esportiu (2012) i he estat de formadora del curs per entrenadors a la Federació Andorrana de Futbol (2012-2014).

Idiomes

Català

Castellà

Francès

Anglès