Mariona Calvis

Nº Col. 09/110 (Col·legi de psicòlegs d’Andorra)

Psicòloga clínica (infants, adolescents i adults)

Neuropsicòloga

Terapeuta en trastorn de l’espectre austista

Terapeuta EMDR (Nivell I)

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, amb un màster en Psicopatologia Infantojuvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’especialitat en trastorns emocionals i del comportament; deficiència i autisme i psicopatologia legal infantojuvenil.

 

També sóc especialista en Neurospicologia clínica a través de l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Durant uns mesos he compaginat la meva tasca a CAPSI amb la de neuropsicòloga al Centre per l’atenció a la tercera edat DOMUS VI realitzant avaluació i seguiment dels residents, grups terapèutics d’estimulació i suport a les famílies.

He treballat com assessora psicopedagògica al Servei d’Assessorament Psicopedagògic (SAPP) del Col·legi Sant Ermengol.

 

A més a més sóc terapeuta en trastorn de l’espectre autista i trastorn general del desenvolupament per la Fundació per la Intervenció Primerenca de l’Autisme (F.I.P.A) amb qui també vaig formar-me amb els fonaments del Mètode TEACCH.

 

Agafant experiència a Salut Mental, de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb dues companyes més vam decidir crear CAPSI amb la finalitat d’ajudar  a les persones i el seu entorn a superar obstacles i/o guanyar en qualitat de vida. Considerem la psicologia una vocació en la que hi cal tracte proper i personalitzat, professionalitat i calidesa.

Àrees

Infants i adolescents

Neuropsicologia

Trastorn de l’espectre autista

Discapacitat

Adults

EMDR

Idiomes

Català

Castellà