SETMANA SANTA EN CONFINAMENT

SETMANA SANTA EN CONFINAMENT

Teníeu plans per aquestes vacances?

Volíeu fer una escapada?

La crisi del COVID-19 ens obliga a passar la Setmana Santa a casa.

Us proposem diverses opcions per celebrar aquesta Festivitat amb els fills dins de casa.

HORARIS: Aquest període correspon a vacances escolars. Alguns centres no enviaran tasques a fer  per tant no passarà res que durant uns dies puguin dormir o jugar una mica més.

MANUALITATS I JOCS: Decorar ous de Pasqua, recerca d’ous de Pasqua indoor, crear les il·lustracions d’un conte relacionat amb la festivitat, disseny d’un cistell,  fer figures amb paper o altres material, fer rodar ous per un circuit o el típic joc de portar un ou amb una cullera


RECEPTES: elaborar plats de cuina típics d’aquesta festivitat: Mones, figures de xocolata, Bunyols, Torrijas… amb l’ajuda dels fills.


DESCOBRIR TRADICIONS: Fer recerca de l’origen i tradicions típiques de Setmana Santa ( Què és el Diumenge de Rams, Dijous Sant i Divendres Sant…) De la mateixa forma que s’explica als nens la Festivitat de Nadal.

“VIATJAR” DES DE CASA: Descobrir noves cultures, buscar informació de països que ens agradaria viatjar, visites virtuals a museus o  elaborar una recepta típica.

CREAR LA PRÒPIA PROCESSÓ  amb joguines o objectes que tinguem per casa.

FER UN PICNIC al nostre menjador o terrassa

CELEBRACIONS AMB LA FAMÍLIA: Gràcies a les noves tecnologies podem comunicar-nos amb familiars i amics fins al punt de poder organitzar un dinar familiar online amb la posterior sobretaula amb jocs i/o llargues converses.

Enguany no seran unes vacances de setmana Santa tradicionals però podem aprofitar  per CREAR MOMENTS ESPECIALS que poden inclús convertir-se en tradició pels pròxims anys.

Qui s’apunta a una acampada al menjador de casa?


Segueix-nos al INSTAGRAM i al FACEBOOK a @capsiandorra