CLAUS PER UNA (BONA) RUPTURA DE PARELLA

CLAUS PER UNA (BONA) RUPTURA DE PARELLA

L’actual situació de confinament causada pel COVID ens obliga a estar en contacte gairebé constant amb la parella. Estar tantes hores junts pot provocar problemes que ja existien, ara és magnifiquin i creïn verdaders mals de caps.

Desprès del confinament, de ben segur que moltes parelles decideixin posar fi a la seva relació. I us podem ben assegurar, que separar-se és dur, però encara més dur, és que desprès de separats, arrossegueu amb vosaltres els problemes que teniu i en provoqueu de nous, convertint la separació en un infern.

En un procés de separació, sempre hi ha molts camins a escollir. Nosaltres us deixem alguna guia per a que us pugueu inspirar a fer les coses de manera a cuidar-vos a vosaltres, a la vostra parella (o ex-parella) i sobretot, a evitar els danys col·laterals que sovint afecten als més vulnerables: els fills.

Fa la sensació que és un fracàs personal i professional que una parella es separi, quan, en realitat, moltes vegades és una decisió fantàstica que allibera de la pesada càrrega emocional que genera una relació que està tocada de mort. L’ideal es clar, seria que fos l’última opció. Abans de separar-se, la parella te unes quantes opcions a les que agafar-se abans de prendre la decisió.

Separar-se i mai deixar de pensar en el bé comú, no és dolent; és de valents!

Esperem que aquesta guia us aporti les claus i les pautes necessàries per afrontar aquest procés amb les millors condicions que siguin possibles.

Molts ànims a tots i totes!


Segueix-nos a @capsiandorra i a @capsiandorra