Nutrició

  • Pèrdua de pes: el canvi d’hàbits per assolir una pèrdua de pes és individualitzat, tenint en compte sempre els gustos i preferències, així com l’estat de salut i l’activitat física. L’objectiu principal és un canvi d’estil de vida que perduri en el temps, sense productes miracle ni dietes restrictives. En tot moment t’acompanyaré en aquest procés per donar-te suport, resoldre’t dubtes i anar adaptant els petits objectius al llarg del camí.

 

  • Alimentació materno- infantil: les etapes de pre-embaràs, embaràs i lactància són etapes molt boniques, úniques i de molts canvis, per el que també és important una bona alimentació però sobretot que aquesta sigui adequada i adaptada a cada moment. També et donaré suport en l’alimentació del nadó, et resoldré els dubtes que puguis tenir sobre quan o com oferir els aliments. Treballarem el BLW (baby led weaning) o l’alimentació autoregulada pel nadó per oferir-te una seguretat en aquest procés d’introducció a l’alimentació sòlida.

 

  • Cicle hormonal femení: els requeriments nutricionals al llarg del cicle hormonal i sobretot en l’etapa de la menopausa van variant i és important adaptar la nostra alimentació ja que molts efectes adversos d’aquestes etapes com la inflamació, el dolor, la falta d’energia… podem millorar a través d’una alimentació adequada.

 

  • Nutrició esportiva: el suport nutricional en l’esportista no només és cosa d’esportistes d’elit. Si practiques algun esport i vols millorar el rendiment, adaptar l’alimentació als teus objectius i entrenaments t’ofereixo una planificació de la teva alimentació per a competicions, un assessorament en suplementació esportiva si fos necessari i unes pautes per millorar els teus entrenaments.

 

  • Nutrició clínica: moltes patologies tenen una relació molt estreta amb l’alimentació (diabetis, hipertensió, dislipèmies, insuficiència respiratòria…) i la seva simptomatologia pot millorar notablement amb una alimentació adequada i adaptada.

 

  • Restauració col·lectiva: t’ofereixo assessorament en quan a al·lèrgens, seguretat alimentària i bones pràctiques.