Alicia Aleix Martin

Alicia Aleix Martin

Co-fundadora de CAPSI - Centre Andorrà de Psicologia (2009) Psicòloga clínica Psicòloga de l’esport Terapeuta EMDR (nivell I) Nº Col. 10/112 (Col·legi de psicòlegs d’Andorra) T. 344 090

email: a.aleix@andorra.ad

ÀREES

  • Adults i Parelles
  • Infants i adolescents
  • Esportistes
  • EMDR

 

IDIOMES

  • Català
  • Castellà
  • Anglès
  • Francès

 

DESCRIPCIÓ

M’he llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb un màster en Psicologia de la Activitat Física i de l’Esport per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). A banda, també m’he diplomat en Ciències Empresarials per la Toulouse Business School a Barcelona (TBS) amb un màster en Direcció de Comunicació i Gestió Publicitària per l’Institut Superior de Màrqueting a Barcelona (ISM).

 

L’any 2009, juntament amb dues companyes, va sorgir l’idea de crear CAPSI. Sempre hem cregut que el tracte proper, una dedicació sincera a les persones i una gran professionalitat eren els valors que volíem transmetre. Es la nostra identitat i treballem dia a dia perquè es mantinguin vius.

 

Actualment, a banda de la consulta privada, treballo com a formadora a l’Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya d’Andorra (2011- actualitat). Treballo com a preparadora mental a la federació de muntanyisme (FAM) i la federació de judo (FAJ) a banda de l’atenció individual als esportistes que m’ho sol·licitin. Des de CAPSI també organitzem i participem regularment en tallers, xerrades i formacions per escoles, federacions, empreses i altres organitzacions.

 

He estat membre de PSICOSPORT Espanya i Andorra (2011 a actualitat), he col·laborat com a psicòloga de l’Associació d’ajuda mútua per pares que han perdut un fill – Marc G.G. durant 7 anys (2010 – 2017). També he estat membre de la junta del Col·legi de Psicòlegs d’Andorra (2012 – 2014) i membre de la junta i col·laboradora de Special Olympics Andorra (2012 – 2015). He treballat com a professora a La Universitat d’Andorra del Curs sobre Lideratge Esportiu (2012) i he estat de formadora del curs per entrenadors a la Federació Andorrana de Futbol (2012-2014).