Stéphanie Maia

Stéphanie Maia

Psicòloga clínica (adults, adolescents i infants) Especialista en creixement sexual i de parella Terapeuta EMDR (Nivell I) Nº Col. 16/162 (Col·legi de psicòlegs d’Andorra) T. 376 620 002

email: smaia_capsi@andorra.ad

ÀREES

  • Adults
  • Infants i adolescents
  • Parelles
  • EMDR

 

IDIOMES

  • Català
  • Castellà
  • Francès

 

DESCRIPCIÓ

Sóc graduada en Psicologia Clínica amb menció de Clínica d’Adults per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb un màster en Psicopatologia Clínica d’Adults per la mateixa universitat (UAB). He realitzat múltiples cursos d’actualització en els darrers anys destacant el curs d’Especialista en Creixement Sexual i de Parella (Institut Gomà), el curs d’Abús sexual infantil (CPSIA) i el curs de trastorns de l’aprenentatge i de la conducta a l’escola (UTAE).

 

Treballo a CAPSI des del 2016, realitzant diagnòstics i tractaments en l’àmbit de la psicologia clínica tant per adults, joves com infants. La meva missió és acompanyar a les persones per tal de millorar la seva qualitat de vida. Cada persona té un objectiu i unes necessitats diferents i per això cada teràpia és única i personalitzada. Des de CAPSI també organitzem i participem regularment en tallers, xerrades i formacions per escoles, federacions, empreses i altres organitzacions.
 

 

Actualment col·laboro com a psicòloga amb l’Associació Andorrana de Malalts d’Alzheimer, coordinant un grup d’ajuda mútua destinat als cuidadors dels malalts afectats per la malaltia d’Alzheimer. També he treballat com a psicòloga al centre DOMUS VI realitzant avaluació i seguiment dels residents així com donar suport a les famílies. Per últim, he estat durant 2 anys al Hospital Nostra Senyora de Meritxell realitzant pràctiques de Psicologia clínica.