Teresa Cobo Torres

Nº COL. 92/021

Teresa Cobo

Psicòloga clínica (adults, joves i infants)
Neuropsicologia clínica
Especialista en orientació educativa i professional

Soc llicenciada en Psicologia, secció clínica per la Universitat de Barcelona amb Màster en Neuropsicologia Clínica Infantojuvenil i Adults. He realitzat docència universitària en Psicopatologia i de Psicologia a Secundària. Realitzo formació continuada en aspectes clínics i de la salut en adults i infantojuvenil i especialitzada en TDA/H infantil i adults.

 

La meva experiència professional va ser inicialment a l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona en el departament de Psiquiatria i Psicologia clínica atenent adults en l’àmbit ambulatori, ingrés en unitat d’aguts, urgències psiquiàtriques i interconsulta hospitalària. Posteriorment, vaig col·laborar en la secció de Psiquiatria Infantojuvenil on aplicava a domicili teràpia de modificació de conducta.

 

L’experiència laboral a Andorra s’ha centrat en l’àmbit escolar, i més concretament en el nivell de Secundària on he desenvolupat tasques d’assessorament psicopedagògic i orientació acadèmica i professional durant diversos anys. Paral·lelament, vaig exercir pràctica clínica privada durant uns vint anys, i en l’actualitat m’he incorporat a l’equip de CAPSI en l’atenció a adults i infantojuvenil.

 

En l’apartat docent he estat professora de postgrau en trastorns psicopatològics en la infància i l’adolescència a Barcelona, ponent en nombrosos congressos i jornades especialment centrades en el Trastorn per dèficit d’atenció i d’altres dificultats d’aprenentatge. Formo part de la junta directiva de l’associació “Albatros” de TDA/h del Principat d’ Andorra.